[ADS] Top Ads

Showing posts from July, 2015
Tembung saroja yaiku tembung loro sing padha utawa meh padha tegese dianggo bebarengan ing ukara kanthi ancas duwe teges luwih mandhes. Tul...
Kembali pada tahun 2014 perusahaan Jepang memproduksi Kawasaki Ninja 250 RR Mono. Motor type sport dengan 250cc didesain tangguh dengan sp...